Ghost Bus Tour London – en skräckinjagande upplevelse

London är en av de städer som vi svenskar reser mest till. Språket och den geografiska närheten till de brittiska öarna gör sitt för de fina siffrorna som staden alltid får vid undersökningar av svenskarnas resvanor. Det är lätt för oss att boka en weekend till London om vi skulle vilja ta en paus från stressen i livet och byta miljö för en helg.

På senare år har intresset och fascinationen för det övernaturliga, mystiska och oförklarliga växt påtagligt. Det är många som med skräckblandad förtjusning räknar ned dagarna till att ett nytt avsnitt släpps av, till exempel, Creepypodden. Det är ett faktum att denna podcast tillsammans med andra inom samma genre, som Mordpodden och Spöktimmen, var några av de mest populära podcasterna under förra året. Vad finns det då för möjligheter till upplevelser på området bortom poddar, forumtrådar och filmer? För den som är intresserad av upplevelser på skräcktemat så kommer här en av de mer annorlunda upplevelserna i vårt utbud – Ghost Bus Tour i London!

Genom att boka in denna skräckfyllda tur, som garanterat kommer att ge dig kalla kårar, får du uppleva Londons mörkaste sida. London har minst sagt haft sin beskärda del av smärta och elände. Från de romerska krigen för nästan två tusen år sedan till seriemördaren Jack the Ripper. Stadens blodiga förflutna gör den till en plats för plågade själar och illasinnade andar. Med andra ord så är det en perfekt plats för dig som älskar historier från andra sidan! Följ med från Westminister Abbey till Towern i London och se stadens historiska platser för mord, tortyr och avrättningar. Din transport för denna annorlunda upplevelse är en klassisk buss från 60-talet med ett kusligt förflutet och ett säreget utseende. Under turen bjuds du även på skräckteater med komiska inslag.

Om du letar efter andra upplevelser i London än Ghost Bus Tour London så följer du med fördel denna länk till vårt utbud: https://greatmemories.seprodukt-kategori/europa/storbritannien/

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *